De praktijk

Op 1 september 2009  opende onze praktijk haar deuren in de Bartok Kliniek in Almere Muziekwijk. Gemakkelijk bereikbaar want centraal gelegen, naast station Almere Muziekwijk, en met voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. In de Bartok Kliniek zijn meerdere medische disciplines te vinden, waaronder een apotheek, bloedafname poli en zelfs een hoortoestellen winkel. Dit past bij onze filosofie om zo mogelijk alle onderzoek en behandeling in één bezoek plaats te laten vinden.

In onze praktijk staan kwaliteit en service op de eerste plaats. Onze praktijk biedt kno zorg van hoge kwaliteit in een prettige, moderne omgeving, voorzien van de nieuwste apparatuur. In onze volledig uitgeruste behandelkamer kunnen alle mogelijke ingrepen onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Testen en behandelen van allergieën (immunotherapie), hoortesten en aanpassen van hoortoestellen; het kan allemaal in onze praktijk.

Onze praktijk is kleinschalig waardoor wij korte lijnen kunnen waarborgen, zowel met de patiënt als met de huisarts. Dit betekent voor u dat één vaste KNO arts uw behandelaar is. Geen co-assistenten, arts-assistenten of wisselende specialisten.