Verzekering

Wij hebben contracten met alle Nederlandse Zorgverzekeraars. Dit betekent dat alle behandelingen met een medische indicatie gewoon door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van trommelvliesbuisjes bij kinderen, het verwijderen van de neus- en keelamandelen, neusbijholten operaties, correcties van het neus tussenschot, het behandelen van neusbloedingen en neuspoliepen etc.

Plastische Chirurgie zónder medische noodzaak zoals cosmetische neuscorrecties en flapoorcorrecties vallen onder de noemer esthetische- of cosmetische chirurgie en worden slechts in enkele gevallen door zorgverzekeraars vergoed. Vergoeding hiervoor dient altijd van te voren te worden aangevraagd. Indien een behandeling niet standaard wordt vergoed door de zorgverzekeraar wordt u hiervan altijd van te voren op de hoogte gesteld.

Mocht u toch nog vragen hebben over vergoeding door uw zorgverzekering, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. De naam waaronder wij als Zelfstandig Behandel Centrum een contract hebben met de verzekeraars is Stichting ZBC K.N.O. het Gooi en Omstreken.

Zijn uw gegevens gewijzigd of heeft u een andere verzekeraar ? Vergeet het dan niet door te geven aan onze administratie. Dit voorkomt problemen met de verwerking.

Andere verzekeraar ? Nieuw telefoonnummer ? Verhuisd ?

Onze passanten tarieven vindt u hier:

passantentarieven 2016

passantentarieven 2015

passantentarieven 2014